През 2023 г. Американският център продължава да предлага безплатни програми за деца и ученици, които целят да развиват различни умения.

Запишете се в редовните ни съботни занимания:

Клуб по 3D моделиране и принтиране - Провежда се веднъж месечно. Развиват се умения за създаване на триизмерни модели с програмата Tinkercad, триизмерно сканиране и ръчно триизмерно моделиране с 3Doodler. Подходящ за възраст 9 - 14 г. Водещ - Мануел Николов. 

ЛЕГО клуб -  Провежда се веднъж месечно. Развива въображението и инженерни умения чрез изграждане на Lego модел по тема или просто за забавление. Подходящ за възраст 6 - 12 г. Водещ Мануел Николов.

Английски за деца - Провежда се всяка събота. Възможност за общуване на английски език и развиване на разговорните уменията. Подходящ за възраст 6 - 12 г. Водещи са  ученици от гимназии, доброволци на Американския център. 

Клуб Nintendo Sport - Провежда се веднъж месечно. Възможност за спортуване и развиване на умения в различни видове спорт чрез спортна симулационна видео игра. Подходящ за възраст 9 - 14 г. Водещ Мануел Николов.

Опознай Америка - Провежда се веднъж месечно. Разширява знанията за живота и културата на американците и на хората по света чрез различни видове занимания във връзка с празници, специални дни и месеци, исторически събития и т.н. Подходящо за възраст 6 - 14 г.

Посетете ни групово с ученици в подходящо за вас време за:

Работилници, прожекции на филми, празници, изложби, състезания и т.н. Точният ден и час на посещението се уговаря предварително.

us embassy Фондация Америка за България Американска търговска камара в България   Столична библиотека