26 март - събота

13:00-14:00 ч.

Лектор: Снежана Тенева - консултант по образование от Комисия Фулбрайт

Както винаги, с много настроение, музика и песни!

Много забавни игри с Габи от YES Alumni и много спечелени награди!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тринадесет деца от 5 до 8 клас ни гостуваха на 17 декември и изработиха красиви коледни картички като използваха колажна техника. С тях отново работиха доброволци. Накрая всички направиха чудесен коледен венец като очертаха и изряза от разноцветна хартия ръцете си и написаха своите имена. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 На 16 декември ни гостуваха деца от ОУ48 за изработване на Коледна украса. Събитието беше организирано с помощта на доброволци от YES Alumni.

Популярният американски актьор и певец Франк Синатра е роден на 12 декември 1915 г. в Хоубоукън, САЩ. През 1954 г. получава "Оскар" за най-добра поддържаща мъжка роля във филма "Оттук до вечността" на режисьора Фред Зимеман. Има и 13 награди „Грами“. Снимал се е в 58 филма и има над 250 милиона продадени плочи. Известен е с прозвищата The Voice (Гласът) и Ol' Blue Eyes (Старите сини очи). Синатра е символ на златната ера на Холивуд и кумир за цяло едно поколение.

Прочетете повече за него:

http://www.sinatra.com/

http://frank-sinatra.start.bg/

http://drugotokino.bg/content/frank-sinatra-i-ava-gardnr?tid=5

      За нас беше чест да сме домакин на поредната благородна инициатива на Фондация "Помощ за благотворителността в България" и Американската търговска камара в България. В продължение на два дни тук се проведоха интервютата на работодатели с младежи от уязвими групи, търсещи работа. Проектът "100 работни места" успява да даде реален кариерен старт на много хора, а това е най-доброто, което можеш да направиш за някого. Повече за проекта

Страница 1 от 9

us embassy Фондация Америка за България Американска търговска камара в България   Столична библиотека